Известие

Collapse
No announcement yet.

156-тица малко помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега кажи от къде си, може някой да дойде да види колата и да те консултира на място. Лично аз не бих взел 2,0 двигател на 200 000 км в каквото и състояние да е. Това задължително означава ремонт или минимум ревизия. и притесненията далеч не са от състоянието на главата. това което ти казват колегите за 300 лв е горна граница.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
      Колега кажи от къде си, може някой да дойде да види колата и да те консултира на място. Лично аз не бих взел 2,0 двигател на 200 000 км в каквото и състояние да е. Това задължително означава ремонт или минимум ревизия. и притесненията далеч не са от състоянието на главата. това което ти казват колегите за 300 лв е горна граница.
      Странно е ако си мислиш, че има двигател на тез години които е на по-малко от 200 000км, било то и ТС 2.0 ...
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        Странно е ако си мислиш, че има двигател на тез години които е на по-малко от 200 000км, било то и ТС 2.0 ...
        Има колега. Моя. Смених го с чисто нов преди две години и сега е на 90)) Но знаеш за какво говоря. По скоро е намек че е почти все едно какъв ще е изборът.
        Last edited by fiore; d.m.y г., 16:48.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

За 2 години 90 000 км - сериозно каране правиш
          Има и еденични случаи (например моята) които са на малко километри, но в повечето случаи - неговоря само за алфите са над 200- 250 000...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Колеги ще зимам другата алфа...99 год 2.0 16 ТС кожи,шибидах и всички екстри за модела...В други ден ще пусна снимки да я видите И е на реални 190 000 км

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
              Има - на 5 англ коли в иБея, дето са 98-01 година, 4 от тях са са под 200к......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
                Колеги ще зимам другата алфа...99 год 2.0 16 ТС кожи,шибидах и всички екстри за модела...В други ден ще пусна снимки да я видите И е на реални 190 000 км
                Приятелю, не бързай да се набутваш без някой да е видял колата,че после ще ти се съдере задника от разходи! Карай я в сервиз(виж ОбщТехническиРаздел-Без АлАуто ,че там ще ти кажат ,че колата е перфектна(а всъщност е гробница) и да идеш при тях за смяна на консумативи УЖ с отстъпка и да ти съдерат гъза и пак да не ти я направят).
                И пак повтарям: Да я види човек ,разбиращ,не се дръж като влюбна ученичка(това е просто сравнение не се обиждай )и да я вземаш на сляпо и на доверие И Успех.Запомни ,че да ти вземат парите продавачите и приятели да са ти,пак ще ти го набутат(после ще има ама аз не съм я карал,човека от там ми каза ,че е на реални километри ... имам му доверие - това са глупости)
                Alfa156 Against All

Comment

Working...
                X